Прогризали термобілизну й кусали за живіт: Військовий розповів, чи є нашестя миш на фронті цього року

Минулого року українські військові потерпали від нашестя мишей на фронті. Цього ж року ситуація дещо змінилася, передають Патріоти України.

"Порівняно з минулим роком кількість мишей значно скоротилася. Я пам'ятаю, як було минулого року, коли жоден кіт не рятував від мишей. Коли заводиш кота, він лежить побитий і йому вже нічого не хочеться. Там реально не рятувало абсолютно нічого, при цьому миші гризли всі дроти, обожнювали ізоляційну стрічку, яку згризали просто під "нуль". Страждали "старлінки", страждало все", - розповів командир екіпажу безпілотних авіакомплексів "Кара небесна" 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії Андрій Отченаш.

Він зазначив, що миші кусали за пальці, прогризали термобілизну й кусали за живіт. "Бувало таке, що ми виловлювали за день по 40-50 мишей вдень і їхня кількість не зменшувалася. Минає пів години-година і знову нашестя мишей. Дійшло до того, що ми просто лежали на саморобному ліжку в бліндажі, а в мене на животі дві миші просто билися, не знаю за що. Я піднімаю голову, дивлюся, але нічого не роблю. "Ай, займайтеся, хлопці, головне - мене не чіпайте, дайте поспати". Їх було дуже багато", - згадує військовий. За його словами, порівняно з минулим роком кількість мишей зараз значно скоротилася.

На це можна дивитися безкінечно: Один із найкращих нападників світу забив супергол ударом через себе (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 13:27

Нападник збірної Нігерії Віктор Осімген нагадав футбольному світу про себе, зазначають Патріоти України. У рамках дев’ятого туру чемпіонату Туреччини Галатасарай розгромив Антальяспор — 3:0. Найяскравішим моментом матчу став гол зіркового нападника. Фо...

В Україні діє ліміт на карткові перекази в 150 тис. грн: Чи можна обійти обмеження

неділя, 20 жовтень 2024, 12:42

З 1 жовтня набула чинності постанова Національного банку України № 102 про введення ліміту в 150 тисяч гривень на місяць на перекази зі своєї на чужу картку. Утім, є дві категорії осіб, які абсолютно законно можуть обходити це обмеження. Про це «ФАКТАМ...