Прокляття? В океані безвісти зник підводний човен із туристами дорогою до затонулого "Титаніка"

В океані безвісти зник підводний човен із туристами дорогою до затонулого "Титаніка"

Підводний човен, який використовувався для перевезення людей з метою огляду затонулого "Титаніка", зник в Атлантичному океані. Берегова охорона Бостона повідомила в понеділок, 19 червня, що вже розпочато пошуково-рятувальну операцію, передають Патріоти України.

Наразі неясно, скільки людей, перебували на борту в момент зникнення (якщо вони там узагалі були). Малі підводні апарати час від часу перевозять туристів та експертів для огляду затонулого "Титаніка". Багатоденні поїздки до затонулого "Титаніка" коштують десятки тисяч доларів, а одне занурення до "Титаніка", включно як зі спуском, так і підйомом, за повідомленнями, триває близько восьми годин.

Корабель перебуває на глибині 3,800 метрів на дні Атлантики, приблизно за 600 кілометрів від узбережжя Ньюфаундленда, Канада.Пасажирський лайнер, який був найбільшим кораблем свого часу, зіткнувся з айсбергом під час свого першого рейсу з Саутгемптона до Нью-Йорка 1912 року. З 2200 пасажирів та екіпажу близько 1500 загинули.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...