Прощання з героєм: На Донбасі провели в останню путь вбитого бойовиками Дмитра Красногрудя (фото)

У місті Лиман, що на Донеччині, поховали морського піхотинця лейтенанта Дмитра Красногрудя. Український захисник загинув поблизу Зайцевого 13 липня, передають Патріоти України.

На прощання з воїном з позивним "Мир" прийшли сотні осіб. Вшанували пам'ять лейтеанта Красногрудя рідні, друзі, товариші по службі та місцеві жителі.

"Побратими в один голос розповідають, що за командиром були готові йти хоч на край світу, офіцер обожнював саперну справу і був взірцевим розвідником", – мовиться у повідомленні штабу ООС.


Як загинув Дмитро Красногрудь

У день загибелі група розвідників проводила поблизу окупованої Горлівки антидиверсійну роботу, Красногрудь йшов першим і підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Саме за його тілом йшла наша група, яка потрапила під цинічний обстріл окупантів та зазнала втра.

Що відомо про Дмитра Красногрудя?

Герой народився 18 жовтня 1978 року, родом з Харкова. Він воював ледь не від початку бойових дій та мав позивний "Мир". Красногрудь був у званні лейтенанта і до морської піхоти служив у мотопіхотному батальйоні 93-ї ОМБр "Холодний Яр". У 93-й бригаді військовий був командиром розвідки мотопіхотного батальйону. Після закінчення контракту з 93-ю бригадою військовий якийсь час жив цивільним життям, але потім повернувся на Донбас

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...