"Простеньке умца-тумца та явні запозичення": Народний артист України звинуватив Klavdia Petrivna у плагіаті

Співак, поет, композитор, публіцист, народний артист України Анатолій Матвійчук проаналізував пісні Klavdia Petrivna та дійшов висновку, що деякі слова та рими до своїх пісень вона запозичила з вже існуючих. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Далі - про зміст пісень. Ви не забули, що ми в параметрах стилю постмодернізму? Тож все має бути відповідним: знайома з 80-х років минулого століття естетика в пісні «Знайди мене», простеньке умца-тумца в пісні «Імператори-провокатори», набір банальних фраз (а дощ змиває всі сліди) в пісні «Хто ти?» і нарешті - «Я тобі брехала», де звучать явні запозичення з аналогічної пісні співачки Іларії та рими з пісні Павла Зіброва (походження - день народження)…", - зазначає Матвійчук.

Співак не в захвалі від "феномену" Klavdia Petrivna та вважає, що йде мова про черговий феномен масової маніпуляції свідомостю. "Якщо єдиний привід для гордості щодо цього продукту в тому, що він україномовний, то як же далеко ми нині від тих творів, що називалося українською піснею ще 30 років тому?", - запитує Матвійчук.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...