Просто шок: У Львові в День пам’яті захисників невідомі розмалювали пам’ятник Бандері (фото)

Того ж дня невідома особа розмалювала по місту Винники символами «червоного комуністичного терору» статую Матері Божої, зупинку громадського транспорту та господарську будівлю.

Невідомі намалювали серп і молот на пам'ятнику Степану Бандері. Фото: Фейсбук.

У Львові у День пам'яті загиблих захисників України, 29 серпня, невідомі розмалювали комуністично-радянськими символами пам’ятник Степану Бандері. Про це повідомив на своїй сторінці Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Дякович, передають Патріоти України.

Крім того, як повідомив працівник Винниківської міської ради Віталій Кобрин, того ж дня невідома особа розмалювала по місту Винники символами «червоного комуністичного терору» статую Матері Божої, зупинку громадського транспорту та господарську будівлю.

Правоохоронці дану інформацію наразі не коментують. Довідка. Винники – місто районного значення підпорядковане Личаківському району міста Львова. Місто має власний орган самоврядування – міську раду.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...