Просто жах! Як виглядає патріотичний мультфільм, на який Мінкульт виділив 12 млн (відео)

На вихід мультсеріалу з державного бюджету витратили 12,8 мільйона гривень, а одна серія обійшлася в 534 тисячі гривень.

В кінці 2019 на YouTube з’явилися перші епізоди 24-серійного дитячого мультфільму українського виробництва “Кузюка”. Мультфільм став переможцем конкурсного відбору кінопроектів патріотичного спрямування. Про це розповів редактор WAS.media Мітя Раєвський на своїй сторінці в Фейсбук, передають Патріоти України.

На вихід мультсеріалу з державного бюджету витратили 12,8 мільйона гривень, а одна серія обійшлася в 534 тисячі гривень. Головним героєм мультфільму стала м’яка іграшка Кузюка. Нею та іншими персонажами керує людська рука. У тендері на сайті держзакупівель зазначено, що замовником “Кузюки” є Міністерство культури України, головою якого в 2018 році був Євген Нищук.Сценарій для мультику написав Юрій Васюк, а продюсерами стали Тарас Боровок і Дмитро Наумов.

Цікаво, що на конкурсному відборі Держкіно в 2019 році автори показали уривок з майбутнього мультфільму “Кузюка: 2” з анімованими героями. Але держпідтримки автори на цей раз не отримали.

Як повідомив журналіст Євген Спірін, минулого року автори мультфільму отримали 23 мільйони гривень з бюджету на фільм «Білий ворон». “Це історія про пацифіста-екопоселенця з Горлівки, який хоче жити у мирі та гармонії з природою, але на Донбас приходить війна і його з дружиною ледь не вбивають проросійські бойовики. Пацифіст з гострим почуттям справедливості, він не хоче миритися з беззаконням і стає українським снайпером-добровольцем”, – йдеться в описі фільму.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...