Приголомшливий успіх: Українські паралімпійці у феєричному стилі вирвали два "золота" з плавання

Наша збірна у Токіо увірвалась в топ-5 найкращих команд Паралімпіади. Наразі маємо 28 медалей: 5 золотих, 14 срібних та 9 бронзових

Євгеній Богодайко

Українські плавці Євгеній Богодайко та Максим Кріпак принесли Україні дві золоті медалі Паралімпіади у четвертий змагальний день. Спортсмени вирвав перемоги на останніх метрах запливу.

Україну у дистанції 100 метрів брасом представляли два плавці – Євгеній Богодайко та Андрій Трусов. Вже у першому запливі наша скарбничка поповнилась "золотом".

Богодайко вирвав перемогу у колумбійця Нельсона Кріспіна на останніх метрах запливу. Здавалось, що українець буде другим, але на характері вирвав паралімпійське золото.

Євгеній Богодайко – паралімпійський чемпіон у Токіо. Друге місце посів Нельсон Кріспін. Трійку лідерів замкнув австралієць Метт Леві. Це сьоме "золото" у кар'єрі Євгенія та 14 паралімпійська медаль.

У наступному запливі Україна здобула ще одну перемогу, яку приніс Мксим Кріпак. Він на останніх метрах дистанції вирвав "золото" у австралійця Роуена Кротерса.

Третє місце посів італієць Стефано Раймонді. Для українця ця медаль стала другою у Токіо. До цього він здобув "срібло" у запливі на 50 метрів вільним стилем у класі S10.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...