Приєднається до друзів у колонії: Шахрай намагалися отримати від батьків зниклої дівчинки $10 000 за її звільнення

Заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін повідомив, що 24-річного неодноразово засудженого вимагача було затримано в Миколаївській області. Негідник сподівався отримати гроші з батьків 12-річної Дарини Лук'яненко, яка пропала вдень 13 червня у смт Іванівка Одеської області, зазначають Патріоти України.

"У ході розшуків неповнолітньої приходиться відволікатися на встановлення покидьків, які використовують горе батьків для особистого збагачення. Учора матері дитини зателефонував невідомий, який за визволення дитини вимагав $10 тис.", – написав Аброськін у Facebook.

Аброськін повідомив, що сьогодні вранці вимагача було встановлено та затримано.

"Покидьок пояснює, що це його товариші з колонії попросили через "конференц-зв'язок" зв'язатися з батьками зниклої дитини, щоб заробити грошей... За шахрайство і вимагання грошей він повинен поїхати до своїх "друзів по спільній конференції", якщо це підтримає прокурор", – підкреслив генерал МВС.

Мешканка смт Іванівка Іванівського району Дарина Лук'яненко пішла з дому в танцювальний гурток у цьому ж селищі і зникла. Батьки намагалися самостійно знайти дівчинку і пізно вночі 13 червня звернулися до поліції.

До пошуку дитини залучили підрозділи поліції Одеської області та Національної гвардії України. Востаннє дитину зафіксувала відеокамера біля місцевого базару після 14.00. Пошуки дитини тривають цілодобово.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...