Приємна водіям непослідовність: У Кличка передумали і дозволили сімома магістралями "ганяти" до 80 км/год

Сам Кличко пересувається Києвом на швидкості до 50 км/год хіба що велосипедом

Міська влада Києва дозволила підвищення швидкості руху до 80 км/год на 7 вулицях столиці. Це на 10 вулиць менше ніж в попередні сезони, але рівно на сім більше ніж було заявлено напередодні, зазначають Патріоти України.

Дослівно: "Із 1 квітня до 1 листопада на семи столичних вулицях дозволено підвищення швидкості руху до 80 км/год".

Деталі: Мова йде про:

  • проспект Р. Шухевича (від Північного мосту до вул. Оноре де Бальзака),
  • вулицю Набережно-Рибальську (від Гаванського мосту до вул. Електриків),
  • Наддніпрянське шосе,
  • Набережне шосе (від Поштовою площі до Наддніпрянського шосе),
  • Столичне шосе (до вул. Академіка Заболотного),
  • вулицю Саперно-Слобідську (від вул. М. Грінченко до Північного мосту),
  • проспект М. Бажана (від Південного мосту до Харківської площі).

За словами першого заступника мера Миколи Поворозника, таке рішення прийняли з огляду суспільний резонанс, який викликало обмеження швидкісного режиму на низці столичних вулиць.

Він також додав, що спільні робочі групи фахівців Центру організації дорожнього руху, поліції та інших зацікавлених осіб проведуть обстеження та аналіз швидкісного режиму з урахуванням містобудівної ситуації, яка "суттєво змінилася з моменту прийняття рішення Київрадою у жовтні 2018 року".Проспект Шухевича 50 км/година і так бачить лише в "корки"

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...