"Прикрилися шарфом, але ситуація була абсолютно зрозуміла": Пара зайнялася сексом на борту літака на очах у пасажирів (фото)

Пара зайнялася сексом на авіарейсі British Airways просто на очах у шокованих пасажирів. Про це передає Daily Mail, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як жінка енергійно пестить пах чоловіка, а здивовані пасажири намагаються приховати свій шок. Подружжя займалося цим протягом 20 хвилин, коли літак здійснював свою подорож з лондонського Хітроу до Дубліна.

"Вони просто продовжували, що було шокуюче, тому що в літаку були діти. У такому віці, коли вони пробігають повз, вони будуть дивитися на щось подібне", – каже 26-річна Фарра, яка була в літаку зі своєю мамою та 32-річним братом.

За її словами, хтива парочка прикрилася шарфом, але було цілком очевидно, що вони роблять. "Коли їм сказали відстебнути ремені безпеки, було дуже очевидно, що він застібає ширінку. Чоловік піднявся і поклав усе своє "добро" назад. Це було просто огидно, якщо чесно", – розповідає Фарра.

Представник British Airways сказав: "Наших колег з екіпажу не було попереджено про жодну проблему на борту. Якби вони були проінформовані, вони б вжили відповідних заходів для вирішення проблеми".

Сенсаційна знахідка на Київщині: Археологи виявили у Білогородці артефакт козацької доби, котрий музефікують для відвідин туристів

неділя, 8 вересень 2024, 6:50

Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...