Прикинулися поліцією: У Бразилії грабіжники вкрали з аеропорту 750 кілограмів золота (відео)

Злочинцям вдалося взяти у заручники двох працівників аеропорту, які зараз знаходяться на волі.

Автомобіль, який використовували грабіжники. Фото: REUTERS.

Кілька озброєних людей в четвер, 25 липня, скоїли пограбування у вантажному терміналі міжнародного аеропорту Сан-Паулу в Бразилії, викравши 750 кілограмів золота та інших дорогоцінних металів.
Як повідомляє Reuters, грабіжники приїхали в аеропорт на чорному пікапі в лівреї федеральної поліції Бразилії, в ідентичній уніформі, передають Патріоти України.

Четверо людей вийшли з авто із закритими обличчями і змусили працівників аеропорту завантажити в пікап золото. За інформацією поліції, грабіжникам вдалося вивезти близько 750 кілограмів золота та інших дорогоцінних металів, а також взяти у заручники двох працівників аеропорту, які зараз знаходяться на волі. За словами представника аеропорту, під час пограбування ніхто не постраждав. Вартість викраденого зловмисниками оцінюється приблизно в 40 мільйонів доларів США.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...