Прикинувся пораненим: Українців зворушив вчинок вірного пса на Донбасі (фото)

На Донбасі сталася зворушлива історія про вірність собаки перед людиною. Про неї розповів на сторінці в Twitter блогер під ніком Баба Яга, передають Патріоти України.

На фронті військовий медик проводила навчання з військовими. За задуманим сценарієм один з військових прикинувся пораненим, але його собака подумав, що господар помер і ліг разом з ним померти. Пес на прізвисько Бім так вирішив проявити свою відданість і вірність.

"Фото надіслала фронтовий медик. Вона проводила навчання з хлопцями, і треба було імітувати пораненого. Ним став ось цей боєць, але його собака Бім супроводжував його під час навчальної евакуації, а коли побачив, що очі хлопця закриті, просто ліг і вирішив померти разом з ним", - сказано в повідомленні.

У коментарях користувачі відзначили, що на фото ще видно маленьке кошеня.

  • Там ще і кошенятко маленьке. Наші найкращі друзі.
  • Я плачу.
  • Моє золотце.
  • Гадаю, що песик вже бачив смерть інших і вже знає, що це. Ось такі наші хлопці і їхні песики / кошенятка.
  • Який милий розумничка - зворушливе фото. Най не відчує цей біль в реальності.Бажаю всім нашим Воїнам Божого благословіння і оберегу!
  • І котики теж лягли помирати.
  • Давно впевнився, що ми, люди, не заслуговуємо мати собак! Смороду душею чистіші, ніж ми!

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...