Припинити вакханалію на дорогах та тротуарах: У Києві обмежили швидкість електросамокатів

У Києві обмежили швидкість електросамокатів: не більше 20 км/год

У Києві ввели обмеження швидкості електросамокатів до 20 кілометрів на годину. Такий параметр буде запрограмований у всіх операторів, які надають послуги оренди цього транспортного засобу, зазначають Патріоти України.

Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов. Чиновник нагадав, що чотири оператори вже ввели зони обмеження швидкості до 14 кілометрів на годину та зони повної заборони руху.

Чиновник зазначив, що решта операторів також введуть обмеження. На це влада дає один місяць.

Усов також розповів, що в КМДА почали надходити великі дані щодо інтенсивності руху прокатних самокатів на вулицях та найпопулярніших місцях для старту-фінішу.

Завдяки цьому ми багато що будемо розуміти, – підкреслив чиновник.

Він також закликає киян повідомляти про порушення швидкісного режиму людьми на самокатах. Скарги можна надсилати на цю пошту: usov.kostiantyn@kmr.gov.ua.

Нагадаємо, в Запоріжжі водія електросамакату оштрафували на 127 000 гривень, за наїзд на пішохода.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...