Пристрасті великого боксу: "Британський циган" Тайсон Ф'юрі обізвав Олександра Усика "якимось бомжем"

Ф'юрі сильно засмутився через те, що WBO замість нього призначила обов'язковим претендентом на титул організації Усика.

Тайсон Ф'юрі. Фото: Факти.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі зробив різкий випад у бік глави Всесвітньої боксерської організації (WBO) Пако Валькарселя, а також публічно образив українського боксера Олександра Усика, повідомляють Патріоти України.

Ф'юрі сильно засмутився через те, що WBO замість нього призначила обов'язковим претендентом на титул організації Усика. Він зазначив, що його зрушили з першої позиції рейтингу WBO і замість нього поставили "якогось бомжа", натякаючи на українського спортсмена.

При цьому британський боксер зазначив, що у спортивній кар'єрі Усика всього лише один бій у суперважкій вазі. Варто зазначити, що раніше Ф'юрі також сильно критикував Валькарселя після того, як він запропонував провести бій між Ф'юрі і перспективним боксером з Узбекистану Баходиром Жалоловим, який ще не програв жодного бою.

Якщо володар поясу за версією WBO Ентоні Джошуа звільнить його, то обов'язковим претендентом на титульний бій організації стане Олександр Усик. В даний час Усик близький до проведення поєдинку проти британця Дерека Чісори. Поєдинок повинен відбутися в кінці березня.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...