"Привітаємо з підвищенням: були другосортними, тепер третій сорт": У мережі показали їжу для "біженців" з Донбасу в РФ (фото)

У мережі з'явився знімок сухпайка, які в Росії видають так званим біженцям, "евакуйованим" з тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей, зазначають Патріоти України.

На кадрі зображені кілька упаковок води по 0,5 літра в пляшках і "третьосортний виріб охолоджений" з м'яса птиці. Зокрема, ковбаса "Козача".

Знімок оприлюднив Telegram-канал "Журналістика зі смаком". У коментарях люди припустили, що" біженців " годують за рахунок награбованого в їх же будинках на Донбасі.

"А так виглядає набір гуманітарної допомоги для евакуйованих", - сказано в підписі до знімка. В інших соцмережах деякі підписники почали жартувати з цього приводу. Ковбаса "Козача" насправді є ковбасним виробом "Одна ковбаса на всіх?", "Привітаємо з підвищенням: були другосортними, тепер 3 сорт", "Зате Російська ковбаса", "Нормально, з 2014 г*вно жеруть, а тут навіть ковбаси дали", "Як іронічно. А що, цю ковбасу вся русня і їсть - і пенсіонери, і кріпаки, не москвичі, звичайно, але більшість русні теж заодно", - написали інші юзери.

Також у мережі зазначили, що "біженці заслужили це". Крім того, частина передплатників висловила їм співчуття. На другий сорт не вистачило грошей від Пушиліна... Його особистого фінансування!", "Так вони ж мають $120, куплять собі марципанів", "А чого все ковбасу обговорюють? Там же написано "ковбасний виріб" , "Це коли ковбасу зробили із залишків після залишків", "Я таку собаці беру", "Не знаю, шкода їх", "Давайте їм хоч рублів 30 назбираємо і на їжу скинемо", "Найсмішніше, що ця ковбаса обійшлася їм у все майно, залишене вдома", - додали в мережі.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...