"Пийте воду та йдіть за дроном! Там наші": На Запорізькому напрямі добровольці-махновці врятували на передовій танкистів, що потрапили у біду (відео)

Аеророзвідка підрозділу "Махно" виявила бійців танкової бригади, один з них був важко поранений. Захисники передавали дронами записки з медикаментами та водою, доки не вдалося повернути обох військових "додому".

Українські бійці врятували інших захисників за допомогою дрона. Історією поділився у соцмережах добровольчий підрозділ "Махно" 25 липня.

Військові розповіли, що їхня аеророзвідка виявила побратимів з 1 танкової бригади на Запорізькому напрямі. Тоді вони відправили до захисників безпілотник з пляшкою та запискою.

"Пийте воду та йдіть за дроном! Там наші", — зазначалось у повідомленні.

Один з бійців був цілим, тож успішно дістався позицій, йдучи за БПЛА. Тоді військові взялися за порятунок важкого пораненого.

Добровольці відправили побратиму медикаменти та рекомендації, як їх приймати. Дрон також доставив чоловіку воду. На відео можна побачити, що у нього була пошкоджена та перев’язана нога.

"Вдома", — підсумували у підрозділі порятунок захисників.


Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...

Автоцистерна, наповнена газом, врізалась у блокпост на Рівненщині, є жертва та постраждалі (фото)

субота, 28 вересень 2024, 16:42

Зранку 28 вересня у Рівненській області на трасі "Київ – Ковель – Ягодин" у блокпост врізалась автоцистерна, наповнена газом. Одна людина загинула, ще двоє – у лікарні. Про це у Facebook повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції У...