"Пишіть, що хочете. Мені на**ать": У Львові блогерка обматюкала ветеранів АТО і "подарувала" окупований Крим Росії (відео)

Блогерка зі Львова в прямому ефірі, який вела в соцмережі, заявила, що окупований Крим — російський. Запис її бесіди згодом з'явився в соціальних мережах, передають Патріоти України.

На ролику видно, як дівчина спілкується в прямому ефірі зі своїм підписником. У розмові з ним вона каже, що "її знайомий нещодавно поїхав у Москву". Після чого заявляє, що "Крим — російський". Її співрозмовник перепитав, чи справді вона так вважає, на що дівчина ствердно сказала: "Так".

"Чий-чий, Крим — російський. По документах. От і все. І пишіть, що хочете. Мені на**ать", — акцентувала дівчина. Після чого вона, вже в іншому ефірі, "пройшлася" по ветеранам війни на Донбасі. За її словами, "вони загордилися".

"Чому я не люблю АТОшніков? Найбільше дратує, коли він заходить в маршрутку і каже, що він АТОшнік. І що, б**ть? П****й працювати. А бабулечка з пенсією повинна дати за проїзд. Ось таких людей ненавиджу", — додала блогер.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...