Раніше в цьому місці вже бачили подібний об'єкт: Пасажир літака зафіксував НЛО (відео)

Над американським штатом Каліфорнією один із пасажирів літака рейсу Southwest Airlines, який прямував до Сан-Дієго, зауважив сигароподібний НЛО. Прямокутна срібляста пляма рівномірно рухалася упродовж 18 секунд перш, ніж зникнути в хмарах, передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Star , НЛО побачили приблизно у тому ж місці, де два роки тому стався подібний випадок, в окрузі Орандж. Відео, яке було зроблене пасажиром ще 11 березня, нещодавно опублікували на YouTube-каналі UFO Sightings Daily.

На знятих кадрах видно сигароподібний сріблястий об’єкт, який рухається на тій же висоті, що й літак.

Пасажир описує його як “білий циліндричний корабель без видимих крил, вікон, маркування та інших особливостей. За його словами, він рухався по постійній траєкторії — не збільшував швидкість і не зависав. Потім він зник у хмарах.

“Не було видимих засобів руху або вихлопу. Я знімав це на відео на свій телефон протягом приблизно 18 секунд, перш ніж він зник”, - повідомив очевидець.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...