Раптово стало зле: Чемпіон Росії помер на вулиці

Олексію Тєзікову було 42 роки.

Олексій Тєзіков. Фото: Спорт24.

Колишній захисник клубів Національної хокейної ліги (НХЛ) "Вашингтон Кепіталc" і "Ванкувер Кенакс" Олексій Тєзіков помер у 42 роки, повідомляють Патріоти України.

"Олексію Павловичу стало погано на вулиці, і він помер до приїзду бригади швидкої медичної допомоги, не приходячи до тями", – повідомляється на сайті тольяттинської "Лади", вихованцем якої був спортсмен.

Чемпіон Росії раптово помер на вулиці

Тєзіков дебютував у складі "Лади" в сезоні-1995/1996, ставши чемпіоном Росії. Він почав виступати в НХЛ у 1999-му. Всього захисник провів 30 матчів за "Вашингтон" і "Ванкувер". У Канаді він виступав за клуб юніорської ліги Квебеку "Монктон Уайлдкетс", у складі якого завоював "Реймонд Легасі Трофі" – приз найкращому захиснику-початківцю.

Разом із молодіжною збірною Росії спортсмен завоював срібну медаль чемпіонату світу-1998. У квітні 1999 року Олексій дебютував в НХЛ у складі "Вашингтон Кепіталз". У цілому в НХЛ він зіграв у 30 матчах за "Вашингтон" і "Ванкувер".

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...