"Раша, гудбай": В окупованому Донецьку несподівано зазвучала пісня Сердючки (відео)

"Раша, гудбай": в окупованому Донецьку несподівано зазвучала пісня Сердючки

Тимчасово окупований Донецьк перебуває в передчутті звільнення Збройними силами України. Нещодавно у місті несподівано зазвучала пісня Андрія Данилка, який відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, із тонким натяком для окупантів, передають Патріоти України.

"Раша, гудбай. В Донецьку на місцевих майданчиках несподівано заграли пісні Вєрки Сердючки. Чергова диверсія “укропів", схоже що успішна, бо діти кайфують, а ватні бабки взагалі нічого не викупають", – зазначив Андрющенко.

Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

субота, 28 вересень 2024, 19:55

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника...

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...