Рашисти після себе залишили руйнування і поламані долі: Дмитро Комаров показав перші жахливі кадри зі звільненої Бучі (відео)


31 березня 2022 року - офіційний день звільнення Бучі, Київська область, від російських окупантів. Український журналіст, телеведучий автор тревел-шоу Світ навиворіт і Мандруй Україною, Дмитро Комаров, який з початку війни перекваліфікувався у волонтера та військового журналіста, показав, як зараз виглядає місто, зазначають Патріоти України.

Зруйновані пункти російської армії, заміновані вулиці і дитячі майданчики, речі людей, які бігли в поспіху, тіла невинно загиблих і голодні очі тих, що вижили - репортаж Комарова вийшов воістину жахливим.

"Бідні люди. Ми їхали, бачили величезну кількість мирних мешканців мертвих на дорогах. Молоді, старі. Видно що люди їхали на велосипеді, відбувалася детонація і вони назавжди залишилися на вулицях рідного міста. Це сльози і біль. Дуже багато трупів у місті. Я на власні очі бачив, десь у кілометрі звідси лежать тіла молодих хлопців. У них зв'язані руки і простріляна голова. Одягнений капюшон та шапка. Це співпадає з тим, що мені розповідали – знищували чоловіче населення 18-60 приблизно. Всіх молодих, здорових – всіх розстрілювали" - поділився Комаров.

Від таких одкровень стискається серце. Радість визволення міста змішується з гіркотою від того, що в Бучі зараз гуманітарна катастрофа. "Ви не повірите. Люди плачуть, побачивши хліб. Місяць не бачили хлібу. Сьогодні вже буде заходити гуманітарка поступово" - сказав ведучий.


Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...