Разін смачно ковтнув "мармеладу" з-під Путіна: Скрепний аферист "Ласкового мая" накинувся на Сергія Шнурова за Кримський міст, брудно обізвавши лідера "Ленінграда"

Продюсер російської поп-групи "Ласковый май", котрий робив кар'єру розповідаючи чиновникам СРСР про свого "дядю Мішу" Горбачова, концертними та фінансовими аферами Андрій Разін вирішив нагадати про себе брудною атакою на лідера російського андеграунду, зазначають Патріоти України.

Підзабутий росіянами "король естради 1980-х" чогось пригадав давню заява Шнурова про те, що йому не потрібні успіхи РФ із Кримським мостом і Сирією, а потрібне нормальне людське життя. Разін процитував музиканта на своїй сторінці в Instagram:
"Мені цей ваш Кримський міст із Сирією нах*р не потрібні. Мені потрібна нормальна медицина, дешева і якісна їжа, адекватні ціни на паливо. Мені потрібне нормальне людське життя".

За такі слова продюсер пообіцяв судитися, назвав Шнурова" зас*аною дупою", а також запропонував не пускати його на півострів.

Раз ти така відповідальна людина, то нічого тобі їздити через Кримський міст, літай краще в Крим на мітлі. Після таких образ Криму я звертаюся до всіх кримчан не пускати його і не ходити на його концерти ніколи, - розпетушився пан Разін.
Це не перший конфлікт Разіна і Шнурова. Так, у березні Шнур назвав Москву нецензурним словом, порівнявши з жіночим статевим органом. Продюсер, котрий за всіх режимів був гарячим захисником Кремля, розкритикував це, вставши на захист столиці РФ. Разін навіть подав заяву в поліцію на музиканта за образу Москви та жителів столиці.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...