
Осінь - час грибів, а також різних закусок і солінь з ними. Пропонуємо п'ять смачних і головне - швидких рецептів маринованих грибів: з часником, з перцем, а також маленькі, на закуску, передають Патріоти України.
Цей миттєвий рецепт грибів підійде і до шашлику через свою прянощі, і до обіднього столу в якості смачного доповнення.
Інгредієнти:
Приготування: Гриби перш за все, добре промиваєте, якщо серед них є великі – розрізаєте навпіл, після чого складіть в каструлю. У мисці змішайте воду, оцет, рослинну олію, сіль, цукор, перець і лавровий лист. Часник розрізаєте на 2-3 частини і додаєте туди ж. Потім виливаєте маринад на гриби і доводити до кипіння. Після цього варіть на слабкому вогні чотири хвилини, зніміть з вогню і остудіть. Після повного охолодження можна перекладати в миску або в банку для закачування.
Цей рецепт відрізняється тим, що крім смаку до страви додасться і пряний аромат часнику.
Інгредієнти:
Приготування: в першу чергу, промиваєте гриби, але залишаєте цілими. У каструлю вливаєте воду, оцет, додаєте сіль, лавровий лист, перець і цукор. Потім крупно розрізані часник і соняшникову олію. Перемішуєте, додаєте гриби і ставите варити. Після цього чекаєте закипання і варіть п'ять хвилин. Потім залишити до охолодження.
Цей рецепт підійде для любителів гострих і пряних закусок.
Інгредієнти:
Приготування: Гриби очищаєте, промиваєте і заливаєте водою, після чого проварюєте його 15 хвилин і зливаєте воду. Потім знову промиваєте і заливаєте 1,5 літра води, дати закипіти і додати 200 грамів солі. Потім варите ще 20 хвилин. За цей час змішайте корицю, лавровий лист, гірчицю, кріп, кардамон, перець і гвоздику. Маринад доводите до кипіння, потім додаєте гриби, після цього – цукровий пісок і оцет. Залишаєте на маленькому вогні на сім хвилин, а потім виключаєте і чекаєте, поки гриби охолонуть.
Ці гриби можна приготувати буквально за 10 хвилин – ідеальний варіант для тих, хто не хоче морочитися.
Інгредієнти:
Приготування: Гриби миєте. Потім в окремій каструлі змішуєте масло, оцет, сіль, цукор, часник, спеції для маринаду. Викладаєте гриби в сковороду, видавлюєте туди часник і перемішують. Накривайте кришкою і поставте на середній вогонь, через хвилину заливаєте маринад, перемішайте і варіть ще 4-5 хвилин.
Для цієї страви варто вибрати гриби маленького розміру.
Інгредієнти:
Приготування: Маленькі грибочки покладіть в каструлю, потім цибулю. Всі спеції і цибулю додаєте в каструлю, додати 100 мл. води і 80 мл. рослинного масла. Варіть на повільному вогні – доведіть до кипіння, потім залишаєте на 6-7 хвилин.

Люди, які мають алергію, мають уникати шоколаду в дубайському стилі. Про це попередив британський орган з контролю за безпекою продуктів після того, як кілька товарів не відповідали стандартам країни щодо якості продуктів. Про це пише The Independent,...
У Варшаві польська поліція затримала 29-річного громадянина України, якого називали "привидом" за відсутність справжніх даних у реєстрах. Про це 18 грудня повідомила пресслужба варшавської поліції, передають Патріоти України. У квартирі чоловіка виявил...