Резонанс тижня. Його знали мільйони: Знаменитий актор покінчив з собою через депресію (фото)

Пітер Лікассі з "Санта-Барбари" покінчив з собою. Причина, яка штовхнула актора на такий крок, - тривалий період депресії. Новину про смерть голлівудської повідомив на своїй Facebook-сторінці давній друг і колега Пітера по культовому фільму "Клоуни-вбивці з космосу" Майкл Сігел, передають Патріоти України.

Сігел згадує Лікассі як веселого і обдарованого чоловіка і зазначає, що йому пощастило працювати з ним пліч-о-пліч на сцені протягом 16 років.

"27 серпня мій друг, мій брат, мій партнер по комедії Пітер Лікассі програв битву з депресією і покінчив життя самогубством... Пітер багато років боровся з депресією, вважаючи за краще вести дуже замкнуте життя. У розквіті сил Пітер був неймовірно талановитий. Веселий, розумний, досвідчений музикант, чудовий актор і блискучий комік. Його здатність взяти ідею і перетворити її в розважальну рутину була його даром. Але Пітер був чимось більшим. Він був добрим, щедрим, чуйним і готовим на все заради вас. Він був крутим. Він завжди відстоював те, у що вірив. Він був перфекціоністом, і часом з цим було важко впоратися. Але він був чесним і турботливим. Мені пощастило працювати з ним пліч-о-пліч на сцені протягом 16 років. Але ще більше пощастило, що я був його другом протягом 38 років і дізнався, що таке справжня дружба", - написав Сігел.

При цьому він закликав усіх людей, які страждають депресією, не бояться і не соромитися розмовляти з кимось про свої проблеми. Лікассі народився 1 квітня 1959 року. На екранах він дебютував в 1984-му. В 1989 році він зіграв в декількох епізодах популярного серіалу "Санта-Барбара". А найбільшу популярність йому принесла роль морозивника в комедійному фільмі жахів "Клоуни-вбивці з космосу".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...