Резонанс тижня. "Крутив" Авакова з його "підходцями" як хотів: ​В Одесі помер найстаріший "злодій у законі" України

Володимир Дрібний. Фото 112 каналу

У п’ятницю, 15 травня 2020 року на 82-му році життя помер Володимир Дрібний, відомий у певних колах в якості "злодія в законі" на прізвисько "Полтава", повідомляють Патріоти України.

Серце найстарішого представника еліти злочинного світу України перестало битися близько 15 години в Одесі. У місцеву клінічну лікарню №10 по вулиці Маршала Малиновського, як повідомлялося раніше на сторінках Dетектив-Info, "Полтаву" було госпіталізовано через загострення онкологічного захворювання.

"Дрібний помер від раку нирок. Планується, що проводжати його в останню путь будуть у неділю, 17 травня 2020 року. Поховання відбудеться на Новогородському (Таїровському) кладовищі", - резюмував анонімний співрозмовник.

Володимир Васильович Дрібний народився 24 липня 1938 року в Полтаві, через що й отримав кримінальне прізвисько з географічним нахилом. Вперше за гратами він опинився у 15-річному віці, а до еліти злочинного світу його було "зараховано" ще за часів генерального секретаря КПРС Леоніда Брежнєва.

Після проголошення незалежності нашої держави "Полтаву" тривалий час вважали "куратором" усього півдня України. Однак згодом, передусім через поважний вік та проблеми зі здоров’ям він відійшов від активної участі в "криміналі". Натомість, саме Дрібному було довірено зберігання так званого "общаку".

У вересні 2017 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив: під час "відпрацювання" Південної Пальміри правоохоронці вилучили в тайнику короля злочинного світу "Полтави" понад 1 млн. дол., 90 тис. євро та 500 тис. грн. Згідно матеріалам судового реєстру, вже за два тижні адвокати Дрібного домоглися повернення цих грошей Володимиру Васильовичу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...