Резонанс тижня. Лікарі врятувати не змогли: Повітряна гімнастка померла безглуздою смертю на турнірі в Москві

Олена Кустова була тренеркою російської повітряної гімнастки Євгенії Асонової, яка в грудні минулого року зірвалася з восьмиметрової висоти на змаганнях у Ризі.

Олена Кустова. Фото: соцмережі.

Повітряна гімнастка Олена Кустова загинула під час змагань з еквілібристики в Москві. Про це повідомляється на сторінці SlackTribe в одній із соціальних мереж, передають Патріоти України.

Інцидент стався на турнірі зі слеклайну (ходіння по натягнутій стропі). Під час однiєї зі вправ Кустова перебувала під стропою. У цей момент сталася поломка обладнання, у результаті чого фрагмент конструкції (лайнлок) влучив у спортсменку.

"Лайнлок довжиною всього близько 10 см, але він потрапив точнiсінько Олені в голову і завдав важку черепно-мозкову травму", – йдеться у повідомленні.

Повідомлення про смерть Олени Кустової

Швидка допомога прибула на місце події через 10 хвилин. Лікарі протягом години безуспішно намагалися врятувати гімнастку. У загиблої залишилася одинадцятирічна донька.

Кустова була тренеркою російської повітряної гімнастки Євгенії Асонової, яка в грудні минулого року зірвалася з восьмиметрової висоти на змаганнях у Ризі. Спортсменка зламала два хребці і пошкодила спинний мозок, через що втратила чутливість у ногах.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...