Резонанс тижня. Майже два роки провела в комі: Померла екссолістка популярної колись групи "Фрістайл" (відео)

Лікарі Полтавської обласної клінічної лікарні буквально витягли її з того світу, проте вона так і не видужала.

30 квітня померла Ніна Кірсо - колишня солістка і співпродюсер відомої полтавської групи «Фрістайл». Рік і 11 місяців вона провела в комі після інсульту. Їй було 56 років, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Артистці стало погано 1 червня 2018 року в власному будинку, коли нікого з рідних не було вдома. Скільки часу вона пролежала без свідомості, невідомо. На сполох забили друзі, стурбовані тим, що вона не відповідає на телефонні дзвінки. Виявилося, що з нею трапився геморагічний інсульт. За словами близьких Ніни Кірсо, вона ніколи не скаржилася на високий тиск, вела здоровий спосіб життя: регулярно робила зарядку, їздила на велосипеді, купалася в ополонці.
Лікарі Полтавської обласної клінічної лікарні буквально витягли її з того світу, проте вона так і не видужала. Колеги по сцені неодноразово влаштовували благодійні концерти, кошти від яких ішли на лікування Ніни. А продюсер «Ласкового мая» Андрій Разін, внесений в базу сайту «Миротворець», навіть звертався до президента України Володимиру Зеленському з проханням відвідати її і посприяти в лікуванні в Росії.
У покійної залишилися сестра Алла, чоловік Анатолій Розанов (він же керівник, композитор і продюсер «Фрістайлу) і 21-річний син Максим, артист групи «Діти Фрістайлу». А також безліч друзів і шанувальників її таланту. На сторінці Ніни Кірсо ув Facebook вони залишають свої співчуття.
Ніна Кірсо, випускниця Полтавського інженерно-будівельного інституту, співала у «Фристайлі» 30 років з дня його заснування. Серед шлягерів групи - «Больно мне, больно», «Ах, какая женщина!», «Белая метелица». Слухачам давно полюбилися пісні у виконанні Ніни «Кораблик любви», «С днем рождения, мама», «Цветет калина», «Я тебе не верю», «Три сосны», «Ты ни в чем не виноват» та інші.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...