Резонанс тижня. Подвійне вбивство під Києвом: Поліція повідомила жахливі подробиці та ким були пошматовані жертви

У Василькові, що на Київщині, було знайдено вбите подружжя, яке приїхали з Волині та займалося торгівлею пиломатеріалами. Їхні тіла знайли пошматованими, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву поліції області та фейсбук-спільноту "Васильків наше місто".

Подвійне вбивство дружини та чоловіка 1976 і 1972 року народжень відповідно сталося на вулиці Соборній. Як уточнюється, відбулася трагедія десь на складі чи на виробництві пиломатеріалів. Вбили пару з особливою жорстокістю - тіла пошматували.

"Вулиця Сількорівська, Левада, за останній місяць стала об'єктом пристальної уваги кримінального світу: три крадіжки, два вскритих автомобіля, а сьогодні - два пошматованих трупа в бусі. Вірю в нашу поліцію, сподіваюся в якнайшвидше розкриття всіх цих справ і в справедливе покарання злочинців та вбивців", - пише місцева жителька.

На місці події працювали начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, карний розшук, слідство, криміналісти, працівники Обухівського районного управління поліції та інші служби.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...