Резонанс тижня. Царство небесне... Прямо на робочому місці: Після обстрілу на Донбасі помер лікар, який рятував поранених бійців ОС (фото, відео)

У листопаді 2018 року Іван Герцен як офіцер запасу був призваний терміном на 18 місяців у Збройні сили України. Працював у військовому госпіталі в Дніпрі, де лікував поранених у зоні ООС бійців.

Помер відомий одеський травматолог-ортопед Іван Герцен, який рятував поранених на Донбасі бійців Об'єднаних сил. Як повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської міськради, 37-річний медик раптово помер від інфаркту прямо на робочому місці, передають Патріоти України.

Колеги розповіли, що перед цим він потрапив під обстріл, перебуваючи в санітарному транспорті, що перевозив поранених бійців із зони бойових дій у госпіталь.

У листопаді 2018 року Іван Герцен як офіцер запасу був призваний терміном на 18 місяців у Збройні сили України. Працював у військовому госпіталі в Дніпрі, де лікував поранених у зоні ООС бійців. Лікар навіть жив при госпіталі і був готовий прийти на допомогу пацієнтам 24 години на добу.

"За час роботи Іван Іванович отримав повагу колег і пацієнтів, проявив себе як висококваліфікований, відповідальний фахівець і чудова людина", – розповіли в департаменті.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...