Резонанс тижня. Вбивство чи фатальна необережність? У Львові страшною смертю загинув професор (фото)

У Львові, де нещодавно помер музикант Олександр Дацюк - лідер групи рок-групи «Лесик Band», який отримав ножові поранення, загинув професор Львівського національного університету імені Івана Франка - в мережі припустили що це - доктор географічних наук, завкафедрою фізичної географії Анатолій Мельник.
Так, за інформацією депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, на даху під'їзду будинку по вул. Трільовского, 27, виявлено тіло чоловіка. «Поки що не відомо - сам або допомогли, також є варіант, що він по необережності випав з вікна коридору», - написав Зінкевич на своїй сторінці в соцмережах і пізніше додав: «За попередньою інформацією, наскільки я зрозумів, хтось із викладачів університету Франко, чоловік близько 60 років. Випав з 7 поверху».

Тим часом на сторінці кафедри фізичної географії в соціальних мережах з'явилося повідомлення про смерть Анатолія Мельника. Правда, без вказівки причини. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким професора.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...