Резонанс тижня. "Вона сама напала!": Офіцер ЗСУ у казармі побив жінку-колегу (фото)

Офіцер ЗСУ побив військовослужбовицю після того, як вона відмовилася відповідати взаємністю на його залицяння. Про це повідомляє журналістка Ірина Сампан на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами постраждалої, побиття сталося позавчора ввечері. Вона розповіла журналістці, що проживає в казармі поліпшеного планування. У кімнаті заклинили двері, і жінка намагалася відкрити їх із коридору, коли повз ішов нетверезий старший лейтенант. Він став навпроти військової і почав до неї приставати.

Жінка пояснила, що відштовхнула його і він розлютився, став заламувати їй руки. Вона противилася і виривалася, а потім схопила офіцера за горло, щоб показати, що не піддасться. Чоловік відштовхнув її і намагався зняти це на телефон, коли вона попереджала нападника про наслідки його дій.

“Я вибила телефон щосили, телефон розбився, на мій крик підбіг черговий казарми, але мій кривдник вигукнув: «Виклич ч/ч, тому що я її заспокоїти не можу». Я його намагалася попередити, що йому це так не зійде, він сміявся, подзвонив ТВО командиру, майору, пояснюючи це так, що у нас грала голосно музика. Він попросив, щоб ми зробили тихіше, я його не послухала і зав’язалася суперечка. Офіцер, він не може так вчинити, а винна у всьому я. Сказав, що пошкодую про це”, – навела Сампан слова військової.

Військова поскаржилася, що для всіх зараз саме вона виглядає розбійницею і порушницею порядку, в той час, як її шантажують. Вона зазначила, що боїться за свою службу, оскільки хоче служити далі.

“У санчастині я просила, щоб мене направили в госпіталь, мені сказали, що всі питання через майора. Коли я звернулася до нього, він сказав: “Ідіть, займайтеся своєю роботою”. Вони вимагають, щоб я відшкодувала телефон, я погодилася, щоб мене не чіпали”, – підсумувала потерпіла.

Журналістка і волонтерка Ольга Решетилова пізніше повідомила, що розмовляла з майором Боровичем, який повіз військову на експертизу в наркодиспансер і проходити поліграф.

“На моє запитання, на якій підставі майор самовільно проводить слідчі дії, кинув слухавку. Навіть не знаю, яка з цієї черги помилок стане вирішальною в його кар’єрі”, – написала вона.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...