Річницю відзначать на небесах, дитина осиротіла: Деталі фатальної трагедії з подружжям на Житомирщині (фото)

На Житомирщині трапилася страшна трагедія - у річці на очах у друзів і рідних потонули чоловік і дружина, сиротою залишилася їхня 13-річна донька. Знайомі кажуть, що чоловік і дружина, Оля і Анатолій Янкові, цього року повинні були відзначити 15-річчя весілля, передають Патріоти України.

Човен не витримав і перекинувся

Трагедія сталася в вихідні на річці біля села Нехворощ. 37-річна Ольга та 42-річний Анатолій разом із родичами й друзями відпочивали на березі. Чоловіки ловили рибу, а Оля і її знайомі вирішили переплисти річку на човні. Однак несподівано маленький рибальський човен перекинувся – і всі опинилися у воді.

Троє встигли дістатися до берега, а Оля не вміла плавати й відразу почала тонути. На допомогу дружині кинулися чоловік і її брат. На жаль, братові вдалося витягнути на берег уже бездихане тіло жінки. Ніякі спроби реанімувати її не вдалися. У метушні відразу не помітили, що Анатолій не вийшов із води. Лише рятувальники, що прибули на місце, дістали його тіло.

"Анатолій намагався її врятувати, але був в одязі, та ще холодна вода. Тільки вони удвох знають усі деталі того, що сталося", – розповіла нам кума подружжя Тетяна Волшебна.

Це якийсь фатум

Подружжя з донькою Марією жило в Бердичеві. Оля працювала в салоні краси. "Оля була чудовою людиною і професійним перукарем. Як бджілка, цілими днями метушилася, і чоловік її теж. Він постійно намагався забезпечити своїй сім'ї гідне життя. Оля була турботливою мамою, вони виховували свою доньку. Ще в Олі тато-інвалід, за яким вона доглядала", – розповіла її знайома.

"Вони з чоловіком завжди були дуже близькі. Анатолій її і привозив на роботу, і забирав. Вона теж його любила і весь час про нього говорила. Це якийсь рок: два роки тому в нас також загинула молода красива пара приблизно такого ж віку. У них теж залишилася донька", – згадує одна з клієнток Олена.

Донька малює так само, як і мама

Зараз Маша залишилася з бабусею й дідусем. Вона така ж творча натура, як і її мама. У дівчинки на сторінці в соцмережах багато фотографій її малюнків і виробів.

"Оля теж дуже гарно малювала. У мене на пам'ять залишилися на стіні дуже смішні мухоморчики, які вона мені подарувала. Вона й зачіски робила красиві. Ми цю лебедину пару щойно поховали, досі не можу отямитися", – каже Тетяна Волшебна.

Ольга і Анатолій одружилися в 2005 році. Цього року в них мало бути 15-річчя спільного життя. "Але не судилося. Тепер відзначать на небесах, бо вони повінчані. Олечка була хрещеною мамою моєї доньки. Пам'ятаю, як я запропонувала їй цю місію, вона розплакалася. Тримала мою малу на руках і щось щебетала їй. Вона дуже відповідально до цього ставилася і кращої хрещеної мами годі й шукати", – згадує Тетяна Волшебна.

Анатолій захоплювався футболом, кажуть, відмінно забивав голи. Але кілька років тому через травму ноги змушений був покинути цей вид спорту. Багато знайомих пари шоковані тим, що сталося, – як звичайна прогулянка могла обернутися такою жахливою трагедією...

Джерело: Обозреватель

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...