Росіянка випала з 8-го поверху свого будинку і сама викликала "швидку", після того як повернулась до квартири (відео)

У російському місті Якутськ 30-річна жінка випала із вікна квартири на восьмому поверсі. Вона вижила і навіть змогла викликати швидку допомогу, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий сайт News.Ykt.Ru. Інцидент стався 4 лютого об 11:00 на вулиці Бестужева-Марлінського.

"Жінка впала з восьмого поверху і залишилася живою. Більше того, вона зуміла сама піднятися до себе в квартиру і викликала швидку допомогу", - йдеться у повідомленні.

Наразі жінка перебуває у реанімації із пошкодженням тазових кісток. За попередніми даними, постраждала перебуває на обліку у психоневрологічному диспансері.

Також у соціальних мережах з'явилося відео інциденту. Жінка в повітрі зачепилася за дроти, перекинулася і приземлилася в кучугуру – при цьому ще й ударившись головою об металеву огорожу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...