Росіянка закликала сина-окупанта вбивати українців, але поскаржилася на "ганебний парад" (відео)

Настрої росіян щодо 9 травня, коли у Росії відзначають свій День перемоги у Другій світовій, не настільки "побєдоносні", як того хочеться кремлівському диктатору Володимиру Путіну та його пропагандистам. Росіянка у розмові зі своїм сином-окупантом поскаржилася на "ганебний парад", передають Патріоти України.

При цьому, у рашистів винуваті у всьому українці, тому жінка ще й закликала загарбника вбивати громадян нашої країни. Відповідне аудіоперехоплення опублікувала Служба безпеки України.

Росіянка вважає, що саме через жорсткий опір України, у Росії почалися економічні та військові проблеми. "Жарите шашлыки, да? Из этих, "хохляцких", шашлыки делаете? Бейте этих гадов!.. После всего, что они делают!" – порадила жінка своєму синові.

Вона також заявила, що оскільки в РФ важко з роботою й перспектив через санкції немає, то парад у цьому році ганебний.

"К чему этот парад? На*рен он нужен? Позорно это все… У всех настроения нету… Дебилизм полный. Все поникшие ходят, грустные… Ну, большая часть людей. Они понимают, что и с работой туго сейчас настало, с этими санкциями. Короче, хе*ня одна…" – резюмувала громадянка країни-агресорки.


У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...