Росіяни скаржаться, що з Бєлгородської області нікого не випускають. Перехоплення

Жителі країни-агресора Росії почали масово скаржитися на те, що їх не випускають із Бєлгородської області. Люди просто ігнорують поліцейських і так дістаються своїх будинків. Про це свідчить аудіоперехоплення Головного управління розвідки Міністерства оборони України. У телефонній розмові росіянин розповів, як добирався додому до Москви, передають Патріоти України.

"З цією війною х*й заснеш... Я поклявся перед пацанами своїми дітьми. Більше я нікуди не виїду, я клянуся, я їб*ал в рот, я не хочу. Досить. Ну це ж п*здець, ну це ж пишуть... Ось цього разу я нікуди не виїжджав. Все. Досить. Від'їжджав і те... Я заїхати не зміг. Нікуди не пускають. У мене собака вівчарка. Мені її годувати. Мені пох*й. Не пускають. Я заїхав", – зізнався житель країни-агресора.

За його словами, на кордоні з областю стоять невідомі, які прикриваються наказом з області, щоби нікого не впускати. "Я кажу, мені пох*й, у мене діти вдома!. Я вікно зачинив. Праворуч, на "червоне" звернув і поїхав... Через "Ломне" поїхав, і додому. Ну, на легковій там не поїдеш машині...", – сказав росіянин.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...