Російські офіцери розікрали кошти для "Л/ДНР", у лавах терористів хаос

У військових частинах "Л/ДНР" влаштували перевірку через численні факти розкрадання коштів, які РФ виділяла на будівництво нових і покращення вже існуючих їхніх позицій на Донбасі. Такі дані про хаос у лавах терористів вдалося з’ясувати фахівцям Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Про це повідомляє сайт відомства, передають Патріоти України.

Зазначається, що російське окупаційне командування розпочало масштабну перевірку стану фінансово-економічної діяльності на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

"У лютому комісія Південного військового округу ЗС РФ виявила численні факти розкрадання коштів, які виділялися на спорудження військових об’єктів, а також обладнання бойових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК", – йдеться у повідомленні Міноборони.

Водночас українські розвідники з’ясували, усунення всіх недоліків із обладнання бойових позицій РФ на Донбасі окупанти здійснюватимуть за рахунок збору грошей із рядового особового складу передових підрозділів терористів. А не зі справді винних у розкраданні коштів російських кадрових офіцерів, які за ротацією уже встигли виїхати до Росії.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...