"РосЗМІ невірно процитували!": В УПЦ МП заперечили, що всі священники Києво-Печерської лаври захворіли на коронавірус

Митрополит Климент. Фото: Українська правда.

Речник УПЦ МП митрополит Климент заперечив, що в Києво-Печерській лаврі на коронавірус захворіли всі священники. За словами Климента, російське видання РБК його неправильно процитувало, передають Патріоти України.

«Я сказав, що фактично всі, хто захворіли, одужали. Усі монахи, які є в Лаврі, проходили моніторинг на наявність вірусу, самих монахів більше ніж 200, не те, що 100. Але МОЗ дало інформацію, що понад 100 людей мають інфекцію, але ці дані були, здається, 2−3 тижні тому. А на сьогодні практично всі вже одужали, тому говорити, що там сьогодні 100 хворих — це некоректно. У лікарнях залишилося 3−4 людини».

Раніше російське РБК повідомило, що у Києво-Печерській лаврі коронавірусом заразилися всі священики, монахи, а також викладачі та студенти Київської духовної академії, яка розташована на території лаври.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...