Розплата за паспорт РФ: Студент із окупованого Луганська в паніці через обов'язковий "весняний призов"

У невизнаній "ЛНР" немає власної армії строковиків, але останнім часом бойовики почали активно обговорювати таку можливість.

Навесні наступного року Росія почне весняний призов на окупованому Донбасі, де масово роздавала свої паспорти. "Гребуть" всіх, навіть студентів. Патріоти України пропонують вашій увазі історію 23-річного студента Костянтина з окупованого Луганська, яку можна назвати "криком про допомогу".

Молодий чоловік написав в соцмережі, що вчиться на другому курсі "Луганського національного університету". Днями йому почали телефонувати з місцевого "військкомату" і вимагати з'явитися з паспортом.
"Коли я почав говорити, що я студент і що у мене є відстрочка від військової служби, мені сказали, що це "нічого страшного" і, згідно з "новими змінам до законодавства", я потрапляю в весняний призов. Мені просто потрібно приїхати туди і пройти медкомісію", - повідомив хлопець.
Він уточнив, що співробітники "військкомату" вели себе досить грубо. Зокрема, вони погрожували йому в разі неявки не тільки кримінальною статтею, але і обіцяли великі проблеми батькам. За словами студента, ще більш грубо там спілкувалися з його батьком, який подзвонив в "військкомат" розібратися. "Йому сказали, щоб він сидів тихо, тому що розмова по-іншому буде", - розповів студент.
Варто зазначити, що у невизнаній "ЛНР" немає власної армії строковиків, але останнім часом бойовики почали активно обговорювати таку можливість. Це говорить про те, що молода людина спокусилася на російський паспорт, який Кремль останні кілька років почав роздавати в окупованих районах Донбасу. Тепер за це доведеться розплачуватися. Швидше за все, Міноборони РФ буде активно використовувати молодих людей з Донбасу для війни проти українського народу. Це дозволить їй продовжити риторику про "громадянську війну" і "внутрішній конфлікт".

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...