"Розповідав про "успіхи" брендів із РФ": Дружина Олександра Скічка посварилася з професором-росіянином у Мілані

Дружина політика та колишнього ведучого Олександра Скічка, яка нині мешкає в Італії, посварилася з росіянином. Вона навчається у Мілані, в інституті Marangoni, там Єлизавета Юрушева зустріла викладача, який розповідав про "успіх" російських компаній. Про свій досвід спілкування з росіянином вона розповіла в Instagram, передають Патріоти України.

Коли Юрушева зрозуміла, що перед нею професор-росіянин, вона ледь стрималася, аби одразу не вийти з аудиторії. За словами дружини Скічка, усередині у неї усе "закипало". Росіянин почав говорити про компанії країни-агресорки. Юрушева сказала, що не хоче обговорювати бренди РФ. Вона намагалася пояснити свою позицію, наводила економічні факти.

Проте викладач усе одно говорив про "успішні" бренди Росії. Він навіть заявив, що думка дружини Скічка нібито помилкова. Втім, вона не дозволила росіянину нав'язати їй свої ідеї.

Юрушева зазначила, що таких людей потрібно "ставити на місце", аби вони не наводили приклади своєї "величної" країни. Росіяни мають знати, що їм ніде немає місця, наголосила дружина Скічка. "Коли я виходила з класу, гордо сказала "Слава Україні!" - розповіла Юрушева.

Її допис про професора швидко видалили в Instagram. Як зазначила дружина Скічка, комусь він точно "різав очі". "Мій останній допис про професора, який наводить в приклад компаній країни, яка знаходиться під санкціями всього світу – видалили! Напевно, комусь правда очі ріже. Але нам ніяких публікацій і не треба. Ми і так дуже добре знаємо правду - вона у нас всередині", - написала вона.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...