Розуму бракує: Російський окупант, який воював проти України й потрапив у полон, захотів повернутися на службу в РФ

Молодший сержант ЗС РФ Андрій Кренделєв потрапив у полон в Україні, але його обміняли. На батьківщині окупанта заявили, ніби після реабілітації та відпустки він планує повернутися на службу до путінської армії, передають Патріоти України.

"Подвигом" 27-річного військового, який зізнався в обстрілі українських міст і мирних жителів, поділилися у російських пабліках. Про це повідомляє Telegram-канал InformNapalm. Так, у російській соцмережі "ВКонтакте" опублікували знімок військовослужбовця у балаклаві й історію Андрія Кренделєва з міста Балаково Саратовської області РФ.

Фото виявилося ілюстративним, але відомо, що цей росіянин справді воював проти України й потрапив у полон. Він контрактник, служив у в/ч 90 600, був старшим стрільцем. У пості йдеться, мовляв, молодший сержант не одразу повірив, що повернувся з полону. Пропагандисти заявили, що там "його били".

Також зазначається, ніби мама окупанта поскаржилася, що її син "дуже схуд". Проте стверджується, що після реабілітації й відпустки він "планує повернутися на службу".

Примітно, що під час допиту в українському полоні на тлі прапора України окупант каявся за те, що пішов воювати проти мирного народу й обстрілював цивільну інфраструктуру. Крім цього, військовослужбовець "другої армії світу" зізнався у боягузтві, адже, побачивши справжній бій, разом із товаришами здався в полон українським правоохоронцям на другий день після вторгнення ЗС РФ.

"Російські військовослужбовці ведуть вогонь по місцевих людях, беззбройних. Також страждають діти від наших обстрілів, взагалі від військових РФ. Сподіваюся, побачивши це відео, ви, громадяни РФ, почнете рух до того, що треба припиняти все це – те, що відбувається в Україні. Це не допомога людям, ми не робимо мир", – звертався Кренделєв до співгромадян.

В InformNapalm назвали російського солдата ненавченим довбой*бом, яких, як показали більше місяця війни в Україні, у путінській армії повно. "На*ріна в пості використана ліва фотка, може, ілюстративна. Але ось із ним знайшли відео... Ненавчений довбой*б, життя його нічого не вчить, адже вижити міг хтось кмітливіший і розумніший, але таких, мабуть, у російській армії немає", – наголосили розслідувачі.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...