Розваги обернулися смертю: У Карпатах трагічно загинув турист із Києва

У Карпатах під час снігопаду загинув 35-річний киянин, який катався на сноуборді. Він зіткнувся із металевою опорою. Про це повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Закарпатській області на своєму сайті та сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Чоловік під час снігопаду катався на сноуборді в районі полонини Драгобрат і зіткнувся з металевою канатною опорою", – йдеться у дописі.

Загиблого знайшли лижники, які проїжджали повз. Рятувальники транспортували тіло чоловіка до урочища Свидівець та передали поліцейським.

"Ми вкотре закликаємо вас бути обачними під час гірського відпочинку. Не катайтеся на лижах чи сноубордах за несприятливих погодних умов та на необлаштованих трасах. Бережіть своє здоров'я та життя!" – наголосила пресслужба.


Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...