Розваги скінчились дуже сумно: На Вінниччині 14-річний мотоцикліст загинув після зіткнення з вантажівкою (фото)

У Немирівському районі Вінницької області 14-річний мотоцикліст загинув унаслідок зіткнення з припаркованою на краю дороги вантажівкою. Як розповіли в правоохоронних органах, підліток не впорався з керуванням і в'їхав у задній бампер автомобіля, передають Патріоти України.

"У селищі Брацлав 14-річний місцевий житель 17 серпня, близько 9 години вечора, їхав на мотоциклі на одній із вулиць. Якоїсь миті неповнолітній не впорався з керуванням та в'їхав у задній бампер припаркованого на краю дороги автомобіля "Газель"", – розповіло джерело. Наш співрозмовник уточнив, що внаслідок отриманих травм хлопець загинув на місці ДТП.

Поліцейські встановлюють усі деталі події, за фактом смертельної аварії відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...