Роззяви були у захваті: У Китаї одночасно підірвали відразу 15 хмарочосів (відео)

У п’ятницю, 27 серпня, у китайському місті Куньмін вирішили одночасно знести за допомогою контрольованих вибухів відразу 15 недобудованих хмарочосів, інформують Патріоти України.

Як повідомляє місцевий портал The Paper, причиною такого рішення стало те, що забудовник не завершив їх спорудження у встановлений семирічний термін.

Підготовка до вибухів почалася ще 23 серпня. У зв’язку з приготуваннями до такого масштабного знесенню влада міста перекрила дороги і евакуювала людей з довколишніх будівель.

Крім того, на вулицях чергувало безліч співробітників екстрених служб і правоохоронців. Незважаючи на це, знесення хмарочосів привернуло увагу безлічі роззяв, які зібралися за огороджувальним периметром. При цьому, незважаючи на таку ретельну підготовку, одній з висоток все ж вдалося встояти.


Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...