Руйнує радянські міфи: У мережі пригадали знакове фото братання Червоної армії з військами Гітлера

У мережі пригадали знакове фото, на якому зафіксовано момент братання червоноармійців та гітлерівців на початку Другої світової війни, передають Патріоти України.

Світлину оприлюднили на Telegram-каналі "Розсекречена історія України". Автори допису нагадали, що 17 вересня 1939 року, через 16 днів після нападу нацистської Німеччини на Польщу, радянські війська без оголошення війни вторглися зі сходу і зайняли західнобілоруські та західноукраїнські землі Польщі.

Операція, яка тривала 20 днів, призвела до остаточної окупації Червоною армією та Вермахтом всієї території Другої Польської Республіки і завершилася 6 жовтня 1939 року спільним парадом радянських та нацистських військ.

Спільне вторгнення до Польщі було таємно узгоджено Пактом Молотова-Ріббентропа, підписаного 23 серпня 1939 року у Москві.

А на сторінці блогу "История скреп" у Twitter поділилися статтею із добіркою заміток з радянських газет, котрі підтверджують дружність двох тоталітарних режимів, радянського та нацистського, наприкінці 30-х років ХХ століття.

"Як радянська преса у 1939 році описувала, підтримувала і виправдовувала спільне німецько-радянське вторгнення до Польщі. Велика добірка вирізок. Це називається явка з повинною, що б не брехали радянські підручники і сучасна російська пропаганда", – зазначили у дописі.


Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...