"Русский военный корабль, пошел на ....": Підлітки з Сумщини створили відеогру на основі подій на острові Зміїний (відео)

Двоє підлітків з Сумської області зробили відеогру на основі подій на острові Зміїний у перший день повномасштабного вторгнення. Проект називається Russian warship go f@ck yourself, а геймплей в ньому зводиться до знищення окупантів-зомбі, передають Патріоти України.

Основне завдання в проекті — захищати базу на Зміїному від ворогів, які намагаються висадитися з кораблів. Для знищення російських зомбі потрібно стріляти з вогнемету і кидати "бандерівське смузі". За вбивства супротивників нараховуються очки і, таким чином ставляться рекорди.

Гру створили 14-річний Тимур і 17-річний Степан — програміст і автор моделей відповідно. Зараз вони спілкуються по відеозв'язку, так як другий хлопець виїхав в Італію.

Творіння юних розробників — це лише невелика частина глобального проекту про екологію. У грі головними героями виступають тварини, які очищають острів Зміїний від сміття — зомбі-окупантів.

"Там росіяни з буквами V і Z зроблені в стилістиці нашої гри, в стилістиці зомбі. Вони так рядами-рядами, колонами біжать на базу, а ми їх спалюємо", — розповів Тимур.

Хлопцям сподобалося, що як тільки вони придумали гру, українські захисники потопили крейсер "Москва". Зараз керівник студії розробки ігор при Сумському держуніверситеті Ілля Сафронов запропонував Тимуру і Степану створити новий рівень, де військові ЗСУ сортуватимуть російську військову техніку і перероблятимуть в українську.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...