Самі нариваються на неприємності: Названо найнебезпечніші знаки Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку люблять небезпеку і просто притягують її до себе. Астрологи назвали найнебезпечніші знаки Зодіаку. Про це пише slovofraza, передають Патріоти України.

Овен

Овни люблять ризик, пригоди і небезпека, тому постійно їх шукають. Вони люблять порушувати правила і відчувати ситуації і людей на міцність. Овнам цікаво, як далеко вони можуть зайти, не нарвавшись на неприємності.

Тілець

Небезпечним для Тільців і їхніх близьких є його впертість і бажання за всяку ціну дістати те, що хочеться. Щоб отримати бажане, Тілець готовий на все-він буде гнути свою лінію і переконувати всіх у своїй правоті, наскільки б небезпечно для нього це не було. Вони люблять ризикувати.

Рак

Рак - доволі підлий знак зодіаку. Він легко може вдарити в найнесподіваніший момент, коли від нього цього абсолютно не очікуєш. Також Рак здатний дуже легко обманює, тому дружити з ним може бути досить небезпечно.




Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...