"Самі себе оголосили елітою": Відомий російський актор злісно висловився про Пугачову та Макаревича

Російський актор Борис Галкін впевнений, що Алла Пугачова вже давно не є для публіки взірцевим артистом. Він зневажливо ставиться до вокалістки, стверджуючи, що на неї не потрібно витрачати свій час. Фанат Путіна нібито досі не розуміє, чому російська аудиторія приділяє їй стільки уваги, передають Патріоти України.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, Борис Галкін поставив під сумнів талант Примадонни, сказавши, що вона сама проголосила себе елітою. Зіркова родина нібито щодня створює інформаційні приводи, щоб про неї продовжували говорити.

"Пугачова думала, що вона незамінна для Росії. Глибоко помилилася. Багато честі їй час приділяти. Мені навіть говорити про неї не хочеться, вибачте. Ці бульбашки популярки, які з кожним днем дедалі більше пухнуть, то у зв'язку з одним, то у зв'язку з іншим, то зі скандалом, то з народженням, то з переїздом, то з продажем свого замку. Та набридло! Ну що в нас, інших тем немає?", – видав про свою співвітчизницю актор.

Прихильник політики кремлівського фюрера вважає, що на Максима Галкіна, Аллу Пугачова, а також Андрія Макаревича вплинула "українська пропаганда". Він підкреслив – про зрадників батьківщини гидко говорити. "Розумієте, Пугачова та Макаревич – вони ж самі себе оголосили елітою. Вони самі вирішили так. А якщо подивитися по правді, ну яка вони культурна еліта? Не хочу навіть про них говорити. Справді, коли чистий ефірний простір зайнятий цією проестрадною лабудою – гидко", – "накинувся" на росіян Галкін.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...