СБУ була в шоці: Спливли цікаві факти про інтерв'ю Гордона з Поклонською і Гіркіним

Скандальні інтерв'ю українського журналіста Дмитра Гордона з кримською зрадницею Наталією Поклонською і терористом Ігорем Гіркіним "Стрєлковим" було ініційовано Офісом генерального прокурора (ОГП). Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці колишній народний депутат Борислав Береза з посиланням на власні джерела в силових відомствах, передають Патріоти України.

За його словами, всі питання, які Гордон озвучував в вищевказаних інтерв'ю, складалися в ОГП і контррозвідці СБУ. При цьому ні в ОГП, ні в СБУ не подумали про те, як відреагує суспільство на ці інтерв'ю.

"Вони реально були шоковані, що люди були обурені. Це доводить, що немає ніякої комунікації між українцями і держорганами. Але це завжди так було. Тому розходимося - зради немає. Є лише дурість і відчуття повного божевілля", - написав колишній нардеп.

Також за словами Борислава Берези, відомості, отримані в процесі інтерв'ю, не можуть послужити доказами для Гаазького трибуналу у справі про агресію Росії в Україні. "У Гаазі немає ніяких флешок, той, хто переконав в цьому Гордона, просто обдурив його. Ці відомості, отримані в інтерв'ю, не можна використовувати в якості доказів агресії РФ проти України. Це розуміють всі, але тільки не наші правоохоронці", - зауважив він.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...