Серед них багато вбивць і маніяків: Астрологи назвали найнебезпечніші знаки Зодіаку

Лідером виявився домашній Рак.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є соціально небезпечними. Лідером виявився Рак, передають Патріоти України із посиланням на slovofraza.

Лідером виявився знак Зодіаку, який відрізняється своєю добротою, турботливістю і одомашненістю. І це Рак. Вони страждають від перепадів настрою. А це може негативно вплинути на оточуючих. Саме така їх риса характеру робить їх дуже небезпечними. Серед Раків дуже багато вбивць, які пішли на злочин з ревнощів і помсти за заподіяний їм душевний біль.

На другому місці Скорпіон. Перед ними варто ходити навшпиньки, адже серед них багато маніяків.

На третьому місці Стрілець. Якщо вже цей знак зважився на злочин, то він не просто його здійснює, він занурюється в нього розумом і душею.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...