Серце зупинилося на руках батька: Спливли деталі загибелі дворічного хлопчика в лікарні Києва

Правоохоронці опитали батьків дворічного хлопчика, який загинув під час проведення гастроскопії в одній з лікарень Києва. Сім'я дитини звинуватила у трагедії медиків, але заяву в поліцію ще не писала. Деталі журналістам "Сегодня" розповіли представники поліції Оболонського району. На місце НП, в лікарню на вулиці Богатирській, виїздила слідчо-оперативна група, передають Патріоти України.

"Правоохоронці задокументували всю наявну інформацію про подію і внесли до реєстру досудових розслідувань. Опитали батьків. Наразі від них жодних заяв у поліцію не надходило", – повідомили там.

Спочатку було відкрито кримінальне провадження за 115 статтею. Після того, як стала відома причина смерті хлопчика – розрив горлянки і стравоходу, її змінили на частину 2 статті 140 – неналежне виконання службових обов'язків медичного або фармацевтичного працівника, яке призвело до тяжких наслідків, зокрема смерті людини.

"Поліцією призначена судово-медична експертиза, за її результатами ми будемо розуміти, від чого саме померла дитина. Можливо, це трапилося через пластмасову ногу ляльки, яка потрапила у стравохід і його подряпала. Чи це відбулося через кілька невдалих спроб ввести зонд для проведення гастроскопії. Слідство триває", – відзначили представники поліції.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...